ONZE WINKEL

KOM LANGS BIJ
ONZE SHOWTUIN

Tweede bokslootweg 15

Emmen

VRAGEN?

VEEL VOORKOMENDE VRAGEN

De snelheid van uw levering ligt bij de leverancier van onze producten. Gemiddeld houden wij rekening met een Levertijd van 5-10 werkdagen, maar in realiteit kan dit vaak ook sneller!

Als u een account heeft aangemaakt op onze webshop kunt u in “Uw account” uw facturen bekijken!

Als u geen account heeft aangemaakt, dan kun u uw factuur terugvinden op uw Email.

Herroepingsrecht

Consumenten hebben het recht op herroeping bij levering van diensten resp. verkoop op afstand. Toch merken wij bij steendeco.nl dat er verwarring kan ontstaan over de rechten die u als consument heeft. Hieronder geven wij u daarom een uitleg van het herroepingsrecht.

Artikel 6b – Herroepingsrecht bij levering van diensten resp. verkoop op afstand

– Bij levering van diensten resp. verkoop op afstand heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien (14) kalenderdagen, ingaande op de dag na ontvangst van het bestelde product.
– Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Uitleg herroepingsrecht

Tijdens de 14 kalenderdagen bedenktijd heeft u als consument het recht om de zaak te beoordelen en te proberen zoals u dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen. Dat betekent in het algemeen dat u het geleverde product ook zal mogen uitpakken en zo nodig bekijken zoals u dat in de winkel ook zou mogen. Zolang u als klant echter nog niet besloten heeft het product te houden, mag u het product niet gebruiken!

Voorbeeld

Een wasmachine mag men bekijken maar men mag er geen wasjes mee draaien. Een paar schoenen mag men passen, maar men mag er niet een gehele dag op rondlopen.
De geleverde stenen niet eerst verplaatsen en of gebruiken in de tuin.

Gebruik maken van uw herroepingsrecht

Wilt u gebruik maken van uw herroepingsrecht dan doet u dat door terugzending van het product binnen de bedenktijd van 14 kalenderdagen of door contact op te nemen met de verkoper binnen de bedenktijd van 14 kalenderdagen.

Kosten in geval van herroeping

Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor uw rekening. Wij zullen u binnen 30 dagen de eventueel reeds betaalde rekening terugbetalen. Het annuleren of actief weigeren van een bestelling is kosteloos. Heeft u een pakket eenmaal geaccepteerd bij de chauffeur, dan zijn de verzendkosten bij een retourzending voor uw rekening. ( Ga uit van zo’n €150 aangezien er apart een vrachtwagen moet worden ingesteld om de bestelling weer te komen halen )

Product en verpakking in oorspronkelijke staat

Indien u een product bestelt en u bent er niet zeker van dat u het product wilt houden, raden wij u aan voorzichtig om te springen met het product en de verpakking. Indien u namelijk wel gebruik maakt van uw herroepingsrecht dient u als consument het product en de verpakking zo veel als redelijkerwijs mogelijk, het product en de verpakking in de oorspronkelijke staat bij ons aan te leveren.

Klantenservice

Mocht u vragen hebben over het herroepingsrecht, dan kunt u uw vraag telefonisch of per e-mail richten aan ons

INFORMATIE NODIG?

NEEM CONTACT MET ONS OP ALS U VRAGEN HEEFT