Over ons

Informatie over SteenDeco

Welkom in dé webwinkel voor sierbestrating!

Online sierbestrating, gemakkelijk en snel

Doe uw voordeel met de gemakkelijke navigatie door de webwinkel van SteenDeco.nl. Maak uw keuze door de gewenste producten toe te voegen aan uw winkelwagen en verzend na goedkeuring uw bestelling. Nadat u hebt betaald (via iDEAL) zorgen wij dat de order (mits in voorraad bij onze leverancier) binnen 7 werkdagen naar u wordt verzonden.

Onze locatie

SteenDeco heeft een showtuin in Emmen! Adres: Tweede Bokslootweg 15 te Emmen

Assortiment & Kwaliteit

Wij hebben in ons uitgebreide assortiment alleen 1e kwaliteit bestratingsartikelen van gerenommeerde kwaliteitsmerken opgenomen. Dit geeft u de zekerheid dat u een erkend product van uitstekende kwaliteit in huis haalt.

Bekende kwaliteitsmerken

SteenDeco.nl is dealer van een groot aantal leveranciers van kwaliteitsproducten, zoals: Kijlstra Bestratingen, Tuinvisie & TuinDeco.

Prijzen

Alle prijzen in de webwinkel van SteenDeco.nl zijn inclusief BTW. Voor grotere hoeveelheden kunnen wij vaak de prijs per M² aanpassen. Mocht u een grote hoeveelheid aan bestrating nodig hebben, neem dan contact met ons op via:

Telefoon: 06-55160480

E-mail: info@steendeco-emmen.nl

Bezorging

Uw bestrating wordt afgeleverd met een zelflossende truck met oplegger met een totale lengte van 18 meter. De materialen worden naast de vrachtauto gelost en er wordt nooit met de vrachtauto over trottoirs gereden om op uw oprit te kunnen lossen. Wij doen onze uiterste best aan huis te leveren. Mocht dit niet lukken, dan kunt u er van uit gaan dat dit niet het gevolg is van onwil, maar van overmacht.

 

Onze locatie

Contact opnemen met ons?

Bel ons via:

0655160480 & 0655143873

Of neem contact met ons op via de chat op onze website.

Email is ook een optie: info@steenDeco-emmen.nl

Onze locatie

SteenDeco heeft een showtuin in Emmen! Adres: Tweede Bokslootweg 15 te Emmen

Komt u langs?

Als u bij ons langskomt, is het verstandig om uw tuin van tevoren op te meten. Zo kunt u in ieder geval een indicatie krijgen van de kosten van uw bestrating. Mocht u gebruik willen maken van onze stratenmakersservice Uiteraard komt dan onze stratenmaker even langs om het nauwkeurig op te meten en uw wensen & ideeën met u door te nemen.

Onze stratenmakers nemen door drukte alleen werk aan van 25M² of meer.

MEER DAN 1500

Producten in ons assortiment

SteenDeco kan u het complete assortiment van Kijlstra, Tuinvisie & TuinDeco bieden. Dat zijn heel wat tegels en tuinhuisjes waar u uw keuze uit kunt maken!

AANLEG

VAN UW DROOMTUIN

Wij bieden onze eigen stratenmakers aan waardoor u uw favoriete producten kunt uitkiezen bij ons in de showtuin en vervolgens kunt u achterover leunen!

SHOWTUIN

Met genoeg keuze voor iedereen!

SteenDeco heeft zijn eigen showtuin waar u kunt komen kijken naar bestrating! Iedereen wil natuurlijk eerst de tegels zien & voelen om te zien of de tegel echt wat voor u is!